Even voorstellen

Ik ben Nathalie van Hillo, 27 jaar en woon in Waddinxveen. Al vanaf kleins af aan zwem ik graag. Eerst voor het Zwem-ABC, later voor Zwemvaardigheid en uiteindelijk bij de Reddingsbrigade. Mijn maatschappelijke stage bij de Waddinxveense Reddingsbrigade bracht mij op de kant in plaats van in het water. Vanaf dat moment ben ik zwemles gaan geven en heb ik het diploma voor Instructeur Zwemmend Redden Open Water gehaald. Een klein uitstapje was de zomer van 2021, waar ik drie maanden voor TUI in Spanje heb gewerkt als Swim Coach, waarbij ik zwemles gaf aan kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Naast het zwemles geven, zit ik vanaf mijn 17e bij de Texelse Reddingsbrigade, waar ik in de zomermaanden toezicht houd op het strand. Hier heb ik het diploma Lifeguard Beach gehaald en inmiddels geef ik leiding aan de bemanning op de reddingspost en leid ik anderen op tot lifeguard. Daarnaast ben ik werkzaam in Gouwebad de Sniep als Lifeguard.


Mijn passie voor de zwemsport, in de breedtse zin van het woord, heeft mij geleid naar de bacheloropleiding Sportkunde – Leerroute: Sport, Management & Ondernemen. Na het succesvol afronden van deze studie, kreeg ik een baan aangeboden bij Reddingsbrigade Nederland. Hier heb ik drie jaar met veel plezier gewerkt aan projecten zoals Schoolzwemsurvival, het ontwikkelen van de lifesavingsport en het ontwikkelen van handleidingen voor instructeurs. Tegelijkertijd begon ik met de deeltijd master Sport- en Beweeginnovatie, die ik in juli 2022 succesvol heb afgerond.

Door het combineren van mijn passie voor de zwemsport, mijn plezier in het werken met kinderen en schrijven is Just keep swimming ontstaan. Ik breng graag mijn enthousiasme voor de zwemsport over op anderen en draag graag mijn steentje bij aan de zwem- en strandveiligheid. Een glimlach op iemands gezicht toveren; dat is waar ik energie van krijg!