Helden op het strand

Helden op het strand
Verkoopprijs: 17,50 €
Korting
Bedrag BTW
Prijs / kg:
Helden op het strand
Helden op het strand
Helden op het strand
Helden op het strand
Helden op het strand
Beschrijving

Op vakantie op Texel brengt Laura veel tijd door op het strand met haar ouders en haar broertje. Ze gaat graag zwemmen in zee, maar tot grote teleurstelling van Laura gaat haar vader nooit mee zwemmen. Tijdens haar zoektocht naar wat ze later wilt worden, maakt Laura kennis met de lifeguards en de reddingsbrigade. In korte tijd leert ze veel over de gevaren van het strand en de zee en over het vrijwilligerswerk bij de reddingsbrigade. De lifeguards maken indruk op Laura en het lijkt haar wel wat om later ook lifeguard te worden. Maar heeft ze het wel in zich om lifeguard te worden?

Auteur Nathalie van Hillo
Illustrator Jan Baggen
Uitgeverij ...daM
Bindwijze Hardcover
ISBN 978 90 71902 37 6
Aantal pagina's 110
Verschijningsdatum 10 juli 2023

 

De koper dient de betaling te voldoen via overmaking aan NL41 KNAB 0610 2666 16 t.a.v. Just Keep Swimming o.v.v. voor- en achternaam. Het product wordt geleverd nadat de betaling is voldaan.

Voor het plaatsen van een beoordeling maak je hier een account aan. Als je ingelogd bent, kan je op deze pagina een beoordeling achterlaten.

 

Beoordelingen

zondag, 14 april 2024
Afgelopen zomer kwam het boek Helden op het strand uit. Dit boek neemt je mee in een vakantieverhaal waar kinderen veel van kunnen leren over het strand en de reddingsbrigade. Ik als leerkracht vond het een leuk idee om Nathalie uit te nodigen in de klas tijdens de nationale voorleesdagen. Ze heeft een stuk voorgelezen. De kinderen waren erg betrokken en stelden veel vragen. Ook werden eigen ervaringen gedeeld. Dit boek raad ik elk kind/volwassenen aan om te lezen.
Ramona de Wit
woensdag, 06 maart 2024
Het boekje is goed geschreven. Het boekje is heel geschikt voor kinderen op de basisschool. Ik ben leerkracht en heb het boek in de boekenkast in de klas staan. Het boekje wordt regelmatig door kinderen gekozen. Het boekje is ook al gekozen door een leerling om een presentatie te geven. Hierna gingen nog meer kinderen het boekje lezen. Het boekje is ook heel goed te gebruiken tijdens themaweken over sport of hobbys en beroepen op school. Door de schrijfstijl is het een leuk boekje om voor te lezen. Ik raad het boekje zeker aan!
Jasmijn
zondag, 03 maart 2024
Uit mijn eigen ervaringen als strandwacht kan ik me volledig vinden in de levendige beschrijving van de mogelijke gevaren die op het strand en in zee kunnen ontstaan. Het boek is voor zowel jong en oud leerzaam en leuk om te lezen! De illustraties maken het verhaal compleet en nemen je helemaal mee naar het strand en de spannende avonturen!
Michelle van Hillo
maandag, 26 februari 2024
Leuk boek voor kinderen én hun ouders. Goed geschreven verhaal met veel nuttige informatie en spannende momenten. Mooie illustraties. Zeker een aanrader!
Nicolette